Klassieke houten ramen 

Hout Classic 68
Hout Classic 68
Hout Classic 78
Hout Classic 78

Klassieke stijl 

Onze klassieke houten ramen kunnen ontwikkeld worden om te passen bij historische en traditionele huizen. Wij bieden tegelijkertijd de uitstekende isolatiewaarden van vandaag aan, die zelfs voldoen aan de passief-huis normen (BEN-normen). Houten glasroeden of kortweg roeden kunnen worden geknipt tot zowel standaard rechthoekige vormen als een willekeurig aantal vormen, waaronder trapeziums, cirkels, bogen, en wat meer.

Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet allen een onberispelijke kwaliteit, wij bieden U ook de het meest recente ontwerpen aan.


Details van de profielen:

  • Laag-gelijmde houtprofielen zijn beschikbaar in profieldiepten van 68 of 78 mm.
  • Drievoudige weerszegels vormen een barrière tegen wind en regen.  
  • Dubbele en driedubbele beglazing zijn beschikbaar in diktes tot 42 mm.
  • Aluminium waterafvoerkanaal met een overlappende kernafdekking verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
  • Hoogwaardige Duitse Wink-haus fittingen (belastbaarheid tot 130 kg!) zijn met kiep-draai functies en optioneel verborgen scharnierontwerp.
  • Meerpuntssluiting beschikbaar in een reeks beveiligingsniveaus om inbraak te voorkomen.
  • Gelijmde gelamineerde houtprofielen verhogen de sterkte en dimensionale stabiliteit

Rustiek stijl 

Hout is een betrouwbare materiaal sinds de mensen begonnen met bouwen, biedt ook tijdloze elegantie, prachtige waarde en karakter. Ondanks de vooruitgang in technologieën, materialen, architectuur verbindt hout ons met de natuur en biedt een gezelligheid en schoonheid waar vinyl, metaal en beton alleen maar van kunnen dromen. 

Onze Rustiek stijl combineert traditionele stijl met moderne technologieën, precisie Duits vakmanschap en uitstekende isolatie eigenschappen.