Hout-alu composite

Massief hout is een reden een langdurige RAAM Materiaal: uitstekende thermische isolatie, een uitstekende geluidsisolatie, betrouwbare beveiliging tegen inbraakpogingen. Maar het materiaal heeft een nadeel: zelfs vensters zijn onbruikbaar geworden door het binnendringen van vocht en agressieve weersomstandigheden . Deze herkennen wij wel en bieden vandaag een venstertype aan dat deze grote zwakte compenseert door slimme toepassing van aluminiumelementen.

Het beste van twee werelden - hout-aluminium ramen en hun voordelen creĆ«ren  samen toegevoegde waarde voor uw keuze.

Die staat voor het nieuwe gebouw of de renovatie van een huis kent het probleem: adem houten elementen en nog steeds zorgen voor een uitstekende warmte-isolatie, maar als je wilt het raamkozijn herschilderen of de voordeuren elk jaar? Aluminium en kunststof zijn alternatieven, maar blijft de isolerende eigenschappen ook als 5-kamersysteem van kunststofprofielen achter massief hout, maar het vereist veel minder onderhoudskosten hier.

Aluminium en kunststof zien voor vele jaren nog als nieuw uit en voor het reinigen van vlekken van een doek met lauw water volstaat meestal. De ideale oplossing voor dit beslissingsprobleem zijn hout-aluminium ramen, dat wil zeggen houten ramen, waarvan de buitenkant is omgeven door een beschermende aluminium schaal. Deze materiaalcombinatie combineert de meest positieve aspecten van beide soorten vensters: uitstekende thermische isolatie en beveiliginglage warmteverlies, grote levensduur

el verder dan plastic overmaat na verloop van tijd weer door een lage verwarming - en kan de onderhoudskosten compenseren.


Hout-alu composit 68mm
Hout-alu composit 68mm
Hout-alu composit 78mm
Hout-alu composit 78mm
Hout-alu composit 78mm-Schuifraam
Hout-alu composit 78mm-Schuifraam