Garagepoorten

SECTIONALE POORTEN  IN    39 KLEUREN.

Poortpanelen zijn met (gepatenteerde) bescherming tegen vingerbeknelling (knelbescherming), overeenkomstig de geldende normen.

Opbouw van het scharnier. Onze garagepoorten zijn automatisch of manueel en bestaan uit verschillende lamellen die verbonden zijn met scharnieren.

Voor de garagepoort met bescherming tegen vingerbeknelling is er een perfecte oplossing gevonden, die voor de bestendigheid van een scharnier en de beveiliging tegen uittrekken zorgt. Het scharnier zit ook binnen in het paneel op een plaatje, dat een verbinding met de buitenkant vormt. Op die manier is niet alleen de bestendigheid van een scharnier hoger, de stalen bladen zijn zo ook beter met elkaar verbonden, wat de stabiliteit van het gehele vleugel verhoogt.

AUTOMATISCHE OF MANUELE BEDIENING

GARAGEPOORTEN MET TREKVEREN

In het geval van dit systeem wordt het gewicht van de panelen in evenwicht gebracht door middel van trekveren die gemonteerd zijn langs de verticale geleiders van de poort. Het mechanisme met een speciale constructie wordt gekenmerkt door een even lange levensduur als in het geval van torsieveren dankzij het gebruik van twee of zelfs drie veren in één. Speciale afdekkingen voor veermechanismen maken het gebruik van de poort veilig. Sectionale poorten met dit systeem zijn gemakkelijk en snel te installeren. Voor de productie van poorten maken we gebruik van componenten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd van de beste soorten gegalvaniseerd staal. 

GARAGEPOORTEN MET TORSIEVEREN

Poorten met torsieveren aan de achterzijde kunnen bijna voor elk poortopening gebruikt worden. Dankzij het speciale proces van keramisch parelen, zijn onze veren zeer duurzaam en bestand tegen corrosie. Het torsieveersysteem kan zelfs voor de grootste sectionale poorten gebruikt worden. In geval van veerbreuk, is elk van onze poorten in dit systeem voorzien van beveiligingsapparaten die tegen vrije val van de poort beschermen.